“Zeynep, dedesinin kırtasiyesinde kalemleri saymaya yardım etmek istedi. Kalemleri saymayı kolaylaştırmak için görseldeki gibi gruplandırdı. Kalem sayısını taban bloklarını boyayarak gösterelim.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Zeynep, dedesinin kırtasiyesinde kalemleri saymaya yardım etmek istedi. Kalemleri saymayı kolaylaştırmak için görseldeki gibi gruplandırdı. Kalem sayısını taban bloklarını boyayarak gösterelim.

Soru: Zeynep, dedesinin kırtasiyesinde kalemleri saymaya yardım etmek istedi. Kalemleri saymayı kolaylaştırmak için görseldeki gibi gruplandırdı. Kalem sayısını taban bloklarını boyayarak gösterelim.

  • Cevap: 

3. Sınıf Meb Yayınları Matematik Ders Kitabı (1. Kitap) Cevapları Sayfa 19 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.