Yukarıdaki hadisi arkadaşlarınızla yorumlayınız.
Yukarıdaki hadisi arkadaşlarınızla yorumlayınız. ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Yukarıdaki hadisi arkadaşlarınızla yorumlayınız.
“Bir kişide bulunan (huy)ların en kötüsü, aşırı cimrilik ve şiddetli korkaklıktır.” (Ebu Davud, Cihad, 21.)
Yukarıdaki hadisi arkadaşlarınızla yorumlayınız.
- Cevap: İnsanlar arasında var olan kötü davranışların başında aşırı cimrilik ve korkaklık gelir. Cimri olamadan çevremizi, ailemizi ve akrabalarımızı gözeterek yardım etmeliyiz. Korkak olmamalı, malımızı, canımızı, namusumuzu ve vatanımızı tehlikelere karşı müdafaa etmeliyiz.
8. Sınıf Nev Kitap Yayınları Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 93 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok