Yangın anında kişinin dizlerinin üstünde ağzını ve burnunu bez ya da koluyla kapatarak çıkışa ilerlemesinin nedenleri nelerdir? Yazınız.
“Yangın anında kişinin dizlerinin üstünde ağzını ve burnunu bez ya da koluyla kapatarak çıkışa ilerlemesinin nedenleri nelerdir? Yazınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Yangın anında kişinin dizlerinin üstünde ağzını ve burnunu bez ya da koluyla kapatarak çıkışa ilerlemesinin nedenleri nelerdir? Yazınız.
Soru: Yangın anında kişinin dizlerinin üstünde ağzını ve burnunu bez ya da koluyla kapatarak çıkışa ilerlemesinin nedenleri nelerdir? Yazınız.
- Cevap:
“Afet Bilinci Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları 2. Kitap Sayfa 148” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok