Yağışın çok olduğu, dere yataklarının yerleşime açıldığı yerlerde aşağıdaki doğal afetlerden hangisi görülebilir?
Bu sayfa 2020-2021 eğitim-öğretim yılı içeriğidir.
Kitabın güncel basımı kontrol ediliyor…
Yağışın çok olduğu, dere yataklarının yerleşime açıldığı yerlerde aşağıdaki doğal afetlerden hangisi görülebilir?'a ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Yağışın çok olduğu, dere yataklarının yerleşime açıldığı yerlerde aşağıdaki doğal afetlerden hangisi görülebilir?
Yağışın çok olduğu, dere yataklarının yerleşime açıldığı yerlerde aşağıdaki doğal afetlerden hangisi görülebilir?A) ÇığB) DepremC) SelD) Tsunami
- Cevap: C
4. Sınıf Meb Yayınları Sosyal Bilgiler Çalışma Kitabı Sayfa 68 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok