Verilen kaynaklardan hareketle bir tarih araştırması yapacak olsaydınız bu çalışmanıza hangi konu başlığını seçerdiniz? Neden?
“Verilen kaynaklardan hareketle bir tarih araştırması yapacak olsaydınız bu çalışmanıza hangi konu başlığını seçerdiniz? Neden?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Verilen kaynaklardan hareketle bir tarih araştırması yapacak olsaydınız bu çalışmanıza hangi konu başlığını seçerdiniz? Neden?
Soru: Verilen kaynaklardan hareketle bir tarih araştırması yapacak olsaydınız bu çalışmanıza hangi konu başlığını seçerdiniz? Neden?
- Cevap: “Selçuklu Döneminde Sosyoekonomik Hayat ve Yerleşme” başlığını seçerdim. Çünkü verilen kaynaklarda aile düzeni, kadınların toplumsal rolü, evler, sanat eserleri, para kullanımı ve şehirlerdeki kale-saray gibi yapılar anlatılarak dönemin sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamına dair zengin bilgiler sunulmuştur.
“10. Sınıf Meb Yayınları Tarih Ders Kitabı Sayfa 104” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok