“Uzun İhsan Efendi’den üç yüz sekiz yıl sonra yaşayan, İzmir’de oturan mahzun ve şaşkın adam kim olabilir? Düşüncelerinizi ifade ediniz.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Uzun İhsan Efendi’den üç yüz sekiz yıl sonra yaşayan, İzmir’de oturan mahzun ve şaşkın adam kim olabilir? Düşüncelerinizi ifade ediniz.


Soru: Uzun İhsan Efendi’den üç yüz sekiz yıl sonra yaşayan, İzmir’de oturan mahzun ve şaşkın adam kim olabilir? Düşüncelerinizi ifade ediniz.
  • Cevap: Bu kişi kitabın yazarı İhsan Oktay Anar’dır. Yazar kendisini romanın içine koyarak yazdığı her şeyin kendisinin hayalleri olduğunu göstermiştir.

12. Sınıf Melis Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Sayfa 174 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.