Uzaktan Eğitim Ne Kadar Faydalı Olacak ?
Birçok velinin ve öğrencinin aklındaki soru bu aslında uzaktan eğitim çocuklarımız için ne kadar faydalı olacak yada yeterli olacak mı ?
Uzaktan Eğitim Ne Kadar Faydalı Olacak ?
Pandemi süreci maalesef devam ediyor ve vaka sayısı her gün artıyor. Bu yüzden okullarda yüz yüze eğitim başlanmadı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 21 Eylül 2020 tarihinde yüz yüze eğitimin başlayacağını söyledi fakat buda kesin bir gün değil. Çünkü durumlar değişiyor.
31 Ağustos' ta yani dün telafi eğitimi uzaktan eğitimle başladı. Çocuklar televizyon karşısında yada EBA uygulamasından canlı derslere katıldı ve yeni eğitim öğretim dönemi başlamış oldu. Fakat bu ne kadar faydalı ve çocuklarımız anlatılanları ne kadar iyi öğrenecek bu tartışma konusu. Fakat bunun dışında da şuan yapabilecek bir eğitim sistemi yok.
Uzaktan Eğitim Yüz Yüze Eğitimin Yerini Tutamaz
Bu konuda hepimizin hemfikir olduğunu düşünüyoruz. Uzaktan eğitim kesinlikle yüz yüze eğitimin yerini tutamaz. Aslında bu içinde bulunduğumuz durumda, öğretmenlerimizin ve okulda gördüğümüz eğitimin ne kadar değerli olduğunu anlamış olduk.
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok