“Türkiyemiz” marşına istediğimiz ritim kalıplarını kullanarak ritim eşliği yazalım. Marşı söyleyelim.
Bu sayfa 2025-2026 eğitim-öğretim yılı içeriğidir.
Kitabın güncel basımı kontrol ediliyor…
““Türkiyemiz” marşına istediğimiz ritim kalıplarını kullanarak ritim eşliği yazalım. Marşı söyleyelim.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
“Türkiyemiz” marşına istediğimiz ritim kalıplarını kullanarak ritim eşliği yazalım. Marşı söyleyelim.
Soru: “Türkiyemiz” marşına istediğimiz ritim kalıplarını kullanarak ritim eşliği yazalım. Marşı söyleyelim.
- Cevap: Marşa 4 zamanlı sayarak her ölçüde 1 ve 3. vuruşu güçlü, 2 ve 4. vuruşu zayıf el çırpma ile vurgulayıp “ta ta ta ta” ya da “ta ta ta-a” ritim kalıplarıyla eşlik yazabiliriz.
“8. Sınıf Meb Yayınları Müzik Ders Kitabı Sayfa 37” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok