Türk asıllı Ahmet Bey, Abbasi valisi olarak Mısır’a atanmış daha sonrasında bağımsızlığ ilan ederek...kurmuştur.
“Türk asıllı Ahmet Bey, Abbasi valisi olarak Mısır’a atanmış daha sonrasında bağımsızlığ ilan ederek...kurmuştur.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz. Türk asıllı Ahmet Bey, Abbasi valisi olarak Mısır’a atanmış daha sonrasında bağımsızlığ ilan e
“Türk asıllı Ahmet Bey, Abbasi valisi olarak Mısır’a atanmış daha sonrasında bağımsızlığ ilan ederek...kurmuştur.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Türk asıllı Ahmet Bey, Abbasi valisi olarak Mısır’a atanmış daha sonrasında bağımsızlığ ilan ederek...kurmuştur.
Soru: Türk asıllı Ahmet Bey, Abbasi valisi olarak Mısır’a atanmış daha sonrasında bağımsızlığ ilan ederek...kurmuştur.- Cevap: Tolunoğulları
“12. Sınıf Meb Yayınları İslam Tarihi Ders Kitabı Sayfa 145” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok