Temel Hukuk Bilgisi Ders Kitabı Cevapları Sayfa 112
“Temel Hukuk Bilgisi Ders Kitabı Cevapları Sayfa 112 MEB Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz. Temel Hukuk Bilgisi Ders Kitabı Cevapları Sayfa 112 Vasiyetçinin vasiyet yapma niyetinin anlaşılmasına engel olmamak şartıyla, yazısının güze
“Temel Hukuk Bilgisi Ders Kitabı Cevapları Sayfa 112 MEB Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Temel Hukuk Bilgisi Ders Kitabı Cevapları Sayfa 112
Vasiyetçinin vasiyet yapma niyetinin anlaşılmasına engel olmamak şartıyla, yazısının güzel, çirkin, okunaklı veya okunaksız olması önemli değildir. Görme engelli kişiler yazı bildikleri oranda ve imzalarının geçerliliği talepleri hâlinde tanık tarafından onanırsa vasiyetleri geçerlidir, tanık istemezlerse el yazısıyla imzaları ve vasiyetnamenin içeriğini bilmek şartıyla vasiyet yapabilirler. Miras bırakanın ölümünden sonra ele geçen vasiyetnamenin geçerli olup olmadığına bakmaksızın vakit kaybetmeden vasiyetname sulh hâkimine teslim edilmelidir.- Cevap: Bu sayfada soru bulunmamaktadır.
Temel Hukuk Bilgisi Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 112 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok