Tanzimat birinci dönem sanatçıları toplum için sanat anlayışını benimsemiş, şiiri topluma ulaşmada araç olarak görmüşlerdir. Doğru mu, Yanlış mı?
“Tanzimat birinci dönem sanatçıları toplum için sanat anlayışını benimsemiş, şiiri topluma ulaşmada araç olarak görmüşlerdir. Doğru mu, Yanlış mı?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Tanzimat birinci dönem sanatçıları toplum için sanat anlayışını benimsemiş, şiiri topluma ulaşmada araç olarak görmüşlerdir. Doğru mu, Yanlış mı?
Soru: Tanzimat birinci dönem sanatçıları toplum için sanat anlayışını benimsemiş, şiiri topluma ulaşmada araç olarak görmüşlerdir. Doğru mu, Yanlış mı?
- Cevap: Doğru.
“11. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Cem Yayınları Sayfa 105 Cevapları” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok