“Sizce bireylerin ve toplumların yaşamlarında Fetret Devri diyebileceğimiz dönemler olabilir mi? Cevabınız olumlu ise kendi yaşamınızdan veya tanıdıklarınızdan birer örnek veriniz.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Sizce bireylerin ve toplumların yaşamlarında Fetret Devri diyebileceğimiz dönemler olabilir mi? Cevabınız olumlu ise kendi yaşamınızdan veya tanıdıklarınızdan birer örnek veriniz.

Soru: Sizce bireylerin ve toplumların yaşamlarında Fetret Devri diyebileceğimiz dönemler olabilir mi? Cevabınız olumlu ise kendi yaşamınızdan veya tanıdıklarınızdan birer örnek veriniz.

  • Cevap: Bireylerin ve toplumların yaşamlarında fetret devrini andıran bunalım dönemleri olabilir. Kişiler ve toplumlar bunu zaman içinde bir şekilde aşarlar. Öğrencilerden bu soruda kendi yaşamlarından veya yaşadıkları toplumdan örnek göstermeleri beklenmektedir.

10. Sınıf Tarih Kavram Öğretimi Kitabı MEB Yayınları Sayfa 108 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.