Siz bir bilim insanı olsaydınız çatıştığınız birine projenizi kabul ettirmek için neler yapardınız? ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Siz bir bilim insanı olsaydınız çatıştığınız birine projenizi kabul ettirmek için neler yapardınız? 

b) Siz bir bilim insanı olsaydınız çatıştığınız birine projenizi kabul ettirmek için neler yapardınız?

  • Cevap: Ben bir bilim insanı olsaydım çatışma yaşadığım kişiye projemi kabul ettirmek için öncelikle bilimsel verilerden yola çıkardım. İyi bir kaynakça ve sağlam kanıtlarla ona projemi anlatır, projemin günlük hayatla bağlantısını kurar, insanlığın faydasına olduğunu örneklerle gösterir ve onu ikna ederdim.

10. Sınıf Meb Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı Beceri Temelli Etkinlik Kitabı Sayfa 374 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.