Şah Abbas’ın Zira içinde böyle ulu bir zatın bulunduğu kaleyi almak gerçekten çok zor olacaktır. fikrine katılıp katılmadığınızı gerekçesiyle açıklayınız.
Şah Abbas’ın Zira içinde böyle ulu bir zatın bulunduğu kaleyi almak gerçekten çok zor olacaktır. fikrine katılıp katılmadığınızı gerekçesiyle açıklayınız. ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Şah Abbas’ın Zira içinde böyle ulu bir zatın bulunduğu kaleyi almak gerçekten çok zor olacaktır. fikrine katılıp katılmadığınızı gerekçesiyle açıklayınız.
2. Şah Abbas’ın Zira içinde böyle ulu bir zatın bulunduğu kaleyi almak gerçekten çok zor olacaktır. fikrine katılıp katılmadığınızı gerekçesiyle açıklayınız.
- Cevap: Katılıyorum. Çünkü olağanüstü özellikleri olan bir adamın savunduğu bir kaleyi almak zordur. Katılmıyorum. Çünkü Şah Abbas kendi gücüne ve askerlerine güvenerek yedi yıl emek verdiği kaleyi almak için daha akılcı planlar yapabilirdi.
10. Sınıf Meb Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı Beceri Temelli Etkinlik Kitabı Sayfa 291 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok