“Romanda Hakkı Celisin yerinde olsaydınız verdiği sözü tutmayıp kendisini konakta iki saat bekleten Seniha’ya karşı tutumunuz ne olurdu? Açıklayınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Romanda Hakkı Celisin yerinde olsaydınız verdiği sözü tutmayıp kendisini konakta iki saat bekleten Seniha’ya karşı tutumunuz ne olurdu? Açıklayınız.

3. Romanda Hakkı Celis’in yerinde olsaydınız verdiği sözü tutmayıp kendisini konakta iki saat bekleten Seniha’ya karşı tutumunuz ne olurdu? Açıklayınız.

  • Cevap: Olası Cevap: Gitmesi muhtemel bütün yerlerde yorulana kadar Seniha’yı aramaz, bir sonraki görüşmemizde ona neden böyle davrandığını sorardım. Geçerli bir mazereti yoksa verdiği sözü tutmayıp beni boşuna beklettiği için ona ne kadar üzgün olduğumu söylerdim.

11. Sınıf Meb Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı Beceri Temelli Etkinlik Kitabı Sayfa 314 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.