Projemizi, kitabımızın 269, 270 ve 271. sayfalardaki “Proje Değerlendirme Formu”, “Grup Çalışması Değerlendirme Formu” ve “Akran Değerlendirme Formu”nu doldurarak öğretmenimize teslim edelim. Projemizi yıl sonu bilim şenliğinde sergileyelim.
“Projemizi, kitabımızın 269, 270 ve 271. sayfalardaki “Proje Değerlendirme Formu”, “Grup Çalışması Değerlendirme Formu” ve “Akran Değerlendirme Formu”nu doldurarak öğretmenimize teslim edelim. Projemizi yıl sonu bilim şenliğinde sergileyelim.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Projemizi, kitabımızın 269, 270 ve 271. sayfalardaki “Proje Değerlendirme Formu”, “Grup Çalışması Değerlendirme Formu” ve “Akran Değerlendirme Formu”nu doldurarak öğretmenimize teslim edelim. Projemizi yıl sonu bilim şenliğinde sergileyelim.
Soru: Projemizi, kitabımızın 269, 270 ve 271. sayfalardaki “Proje Değerlendirme Formu”, “Grup Çalışması Değerlendirme Formu” ve “Akran Değerlendirme Formu”nu doldurarak öğretmenimize teslim edelim. Projemizi yıl sonu bilim şenliğinde sergileyelim.
- Cevap:
Projenin Amacı: Projemizin amacı, evlerde su tasarrufunu teşvik etmek ve suyun daha verimli kullanılmasını sağlamak.
Yapılması İçin Gerekli Olanlar:
- Bilgilendirme broşürleri ve afişler
- Su tasarruflu armatürlerin temini
- Su tasarrufu sağlayan tekniklerin tanıtımı
Geliştirilebilir Yanları: Proje, ev sahiplerinin su faturalarında tasarruf yapmalarına yardımcı olurken aynı zamanda su kaynaklarının sürdürülebilirliğini artırır.
Kimlerle İş Birliği Yapılacak: Belediyeler, su şirketleri, yerel işletmeler, çevre dernekleri
Çözüm Bulunacak Sorunlar:
- Su kaynaklarının israfı
- Yüksek su faturaları
- Su kıtlığına karşı önlem
“8. Sınıf Fen Bilimleri Ders Kitabı Ata Yayınları Sayfa 214 Cevapları” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok