Petro’nun vasiyetinin gerçekleşmesi hâlinde bundan en fazla zarar görecek devletler hangileri olabilir? Neden?
“Petro’nun vasiyetinin gerçekleşmesi hâlinde bundan en fazla zarar görecek devletler hangileri olabilir? Neden?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz. Petro’nun vasiyetinin gerçekleşmesi hâlinde bundan en fazla zarar görecek devletler hangileri ol
“Petro’nun vasiyetinin gerçekleşmesi hâlinde bundan en fazla zarar görecek devletler hangileri olabilir? Neden?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Petro’nun vasiyetinin gerçekleşmesi hâlinde bundan en fazla zarar görecek devletler hangileri olabilir? Neden?
Soru: Petro’nun vasiyetinin gerçekleşmesi hâlinde bundan en fazla zarar görecek devletler hangileri olabilir? Neden?- Cevap: Osmanlı Devleti ve İran, Petro’nun sıcak denizlere inme hedefi doğrultusunda toprak kaybına uğrayacağı için en fazla zarar görecek devletlerdir. Ayrıca, Batılı devletler de Rusya’nın güçlenmesi nedeniyle stratejik çıkarlarını kaybedebilir.
“11. Sınıf Dersdestek Yayınları Tarih Ders Kitabı Sayfa 170” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok