“Para atma deneyinin 30, 500 ve 1000 tekrarında yazı gelme olayının göreli sıklıklarını daire grafiklerinden yararlanarak ifade ediniz.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Para atma deneyinin 30, 500 ve 1000 tekrarında yazı gelme olayının göreli sıklıklarını daire grafiklerinden yararlanarak ifade ediniz.

Soru: Para atma deneyinin 30, 500 ve 1000 tekrarında yazı gelme olayının göreli sıklıklarını daire grafiklerinden yararlanarak ifade ediniz.

  • Cevap: 

“7. Sınıf Meb Yayınları Matematik Ders Kitabı (2. Kitap) Cevapları Sayfa 77” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.