Özlem, çok sayıda insanın olduğu bir yerde elleriyle her şeye dokunuyor. Sizce Özlem, bunu yaparak sağlığını tehlikeye atmış olabilir mi? Neden? Söyleyiniz.
“Özlem, çok sayıda insanın olduğu bir yerde elleriyle her şeye dokunuyor. Sizce Özlem, bunu yaparak sağlığını tehlikeye atmış olabilir mi? Neden? Söyleyiniz.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Özlem, çok sayıda insanın olduğu bir yerde elleriyle her şeye dokunuyor. Sizce Özlem, bunu yaparak sağlığını tehlikeye atmış olabilir mi? Neden? Söyleyiniz.
Soru: Özlem, çok sayıda insanın olduğu bir yerde elleriyle her şeye dokunuyor. Sizce Özlem, bunu yaparak sağlığını tehlikeye atmış olabilir mi? Neden? Söyleyiniz.
- Cevap: Özlem elleriyle her şeye dokunarak sağlığını tehlikeye atmıştır çünkü herkesin dokunduğu yerlerde bakteriler hastalık yapabilecek şeyler vardır. Özlem her şeye dokunmamalı ve ellerini sürekli yıkamalıdır.
“3. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Pasifik Yayınları Yayınları Sayfa 89 Cevapları” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok