Osmanlı Devleti’nin son dönemlerinde sıtma, trahom, frengi, verem gibi...nedeniyle çok sayıda insan hayatını kaybetti.
“Osmanlı Devleti’nin son dönemlerinde sıtma, trahom, frengi, verem gibi...nedeniyle çok sayıda insan hayatını kaybetti.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz. Osmanlı Devleti’nin son dönemlerinde sıtma, trahom, frengi, verem gibi...nedeniyle çok s
“Osmanlı Devleti’nin son dönemlerinde sıtma, trahom, frengi, verem gibi...nedeniyle çok sayıda insan hayatını kaybetti.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Osmanlı Devleti’nin son dönemlerinde sıtma, trahom, frengi, verem gibi...nedeniyle çok sayıda insan hayatını kaybetti.
Soru: Osmanlı Devleti’nin son dönemlerinde sıtma, trahom, frengi, verem gibi...nedeniyle çok sayıda insan hayatını kaybetti.
- Cevap: Salgın hastalıklar.
“8. Sınıf İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Çalışma Kitabı Meb Yayınları Sayfa 132 Cevapları” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok