“Osmanlı Devleti’nde farklı din ve inanca sahip insanlar ibadetlerini serbestçe yerine getirmişlerdir. Bu durum aşağıda verilen politikalardan hangisinin sonucudur?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Osmanlı Devleti’nde farklı din ve inanca sahip insanlar ibadetlerini serbestçe yerine getirmişlerdir. Bu durum aşağıda verilen politikalardan hangisinin sonucudur?

Soru: Osmanlı Devleti’nde farklı din ve inanca sahip insanlar ibadetlerini serbestçe yerine getirmişlerdir. Bu durum aşağıda verilen politikalardan hangisinin sonucudur? A) Devşirme B) İskân C) İstimâlet D) Tımar
  • Cevap: C

7. Sınıf Yıldırım Yayınları Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Sayfa 107 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.