Okuduğunuz metindeki olay örgüsünden yola çıkarak saatçide oturan bir müşteri olsaydınız saatçi ile aranızda nasıl bir konuşma geçerdi? Yazınız.
“Okuduğunuz metindeki olay örgüsünden yola çıkarak saatçide oturan bir müşteri olsaydınız saatçi ile aranızda nasıl bir konuşma geçerdi? Yazınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Okuduğunuz metindeki olay örgüsünden yola çıkarak saatçide oturan bir müşteri olsaydınız saatçi ile aranızda nasıl bir konuşma geçerdi? Yazınız.
3. Okuduğunuz metindeki olay örgüsünden yola çıkarak saatçide oturan bir müşteri olsaydınız saatçi ile aranızda nasıl bir konuşma geçerdi? Yazınız.
- Cevap: Olası cevap: Önce dükkânda dolaşır, saatleri incelerdim. Beğendiğim saatler hakkında ona sorular sorardım. Zaman geçtikçe sohbeti koyulaştırır, mesleğiyle ilgili sorular sorardım. Vereceği cevaplara kendi yorumumu da ekler, işim bitince de güzel dileklerle dükkândan çıkardım.
“12. Sınıf Meb Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı Beceri Temelli Etkinlik Kitabı Sayfa 76 Cevabı” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok