Öğretmeninizin rehberliğinde iki gruplar oluşturunuz. Aranızda Marslı müşteri temsilcisi ve Dünyalı olarak görev paylaşımı yapınız ve aşağıdaki konuşma metnini okuyunuz.
“Öğretmeninizin rehberliğinde iki gruplar oluşturunuz. Aranızda Marslı müşteri temsilcisi ve Dünyalı olarak görev paylaşımı yapınız ve aşağıdaki konuşma metnini okuyunuz.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Öğretmeninizin rehberliğinde iki gruplar oluşturunuz. Aranızda Marslı müşteri temsilcisi ve Dünyalı olarak görev paylaşımı yapınız ve aşağıdaki konuşma metnini okuyunuz.
Soru: Öğretmeninizin rehberliğinde iki gruplar oluşturunuz. Aranızda Marslı müşteri temsilcisi ve Dünyalı olarak görev paylaşımı yapınız ve aşağıdaki konuşma metnini okuyunuz.
- Cevap:
Dünyalı: Merhaba, ben Ece. Mars’a yapacağım yolculukla ilgili bilgi almak istiyorum.
“6. Sınıf Meb Yayınları Türkçe Ders Kitabı (2. Kitap) Sayfa 72” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok