“Nota simgesine dokunarak altta çıkan tablodan yarım ya da bir vuruşluk nota simgesine tıklayalım. Seçtiğimiz nota ile dizek üzerine öğrenmiş olduğumuz "fa, sol ve la" notalarını istediğimiz şekilde yerleştirip kendi ezgimizi oluşturalım.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Nota simgesine dokunarak altta çıkan tablodan yarım ya da bir vuruşluk nota simgesine tıklayalım. Seçtiğimiz nota ile dizek üzerine öğrenmiş olduğumuz "fa, sol ve la" notalarını istediğimiz şekilde yerleştirip kendi ezgimizi oluşturalım.

Soru: Nota simgesine dokunarak altta çıkan tablodan yarım ya da bir vuruşluk nota simgesine tıklayalım. Seçtiğimiz nota ile dizek üzerine öğrenmiş olduğumuz "fa, sol ve la" notalarını istediğimiz şekilde yerleştirip kendi ezgimizi oluşturalım.

  • Cevap: 

4. Sınıf Morpaofset Yayınları Müzik Ders Kitabı Cevapları Sayfa 59 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.