“Nesrin Öğretmen, Birinci Dünya Savaşı’nda Osmanlı Devleti’nin durumu hakkında bilgi verirken 18 Mart kahramanı Albay Cevat Çobanlı, Çöl Kaplanı Fahrettin Paşa, Kut’ül-Amâre kahramanı Halil Paşa gibi isimlere değinmiştir. Buna göre Nesrin Öğretmenin aşağıdaki cephelerden hangisi ile ilgili bilgi verdiği söylenemez?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Nesrin Öğretmen, Birinci Dünya Savaşı’nda Osmanlı Devleti’nin durumu hakkında bilgi verirken 18 Mart kahramanı Albay Cevat Çobanlı, Çöl Kaplanı Fahrettin Paşa, Kut’ül-Amâre kahramanı Halil Paşa gibi isimlere değinmiştir. Buna göre Nesrin Öğretmenin aşağıdaki cephelerden hangisi ile ilgili bilgi verdiği söylenemez?

Soru: Nesrin Öğretmen, Birinci Dünya Savaşı’nda Osmanlı Devleti’nin durumu hakkında bilgi verirken 18 Mart kahramanı Albay Cevat Çobanlı, Çöl Kaplanı Fahrettin Paşa, Kut’ül-Amâre kahramanı Halil Paşa gibi isimlere değinmiştir. Buna göre Nesrin Öğretmenin aşağıdaki cephelerden hangisi ile ilgili bilgi verdiği söylenemez?

  • Cevap: 

8. Sınıf Dersdestek Yayınları İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Ders Kitabı Sayfa 87 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.