Mondros Ateşkes Antlaşması'nı Osmanlı Devleti adına Rauf Bey (Orbay) imzalamıştır. Doğru mu, Yanlış mı?
“Mondros Ateşkes Antlaşması'nı Osmanlı Devleti adına Rauf Bey (Orbay) imzalamıştır. Doğru mu, Yanlış mı?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz. Mondros Ateşkes Antlaşması'nı Osmanlı Devleti adına Rauf Bey (Orbay) imzalamıştır. Doğru mu, Yanlış mı?
“Mondros Ateşkes Antlaşması'nı Osmanlı Devleti adına Rauf Bey (Orbay) imzalamıştır. Doğru mu, Yanlış mı?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Mondros Ateşkes Antlaşması'nı Osmanlı Devleti adına Rauf Bey (Orbay) imzalamıştır. Doğru mu, Yanlış mı?
Soru: Mondros Ateşkes Antlaşması'nı Osmanlı Devleti adına Rauf Bey (Orbay) imzalamıştır. Doğru mu, Yanlış mı?
- Cevap: Doğru.
“8. Sınıf İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Çalışma Kitabı Meb Yayınları Sayfa 75 Cevapları” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok