“Michelson ve Morley, deney sonuçlarının beklentilerinin dışında olduğunu görmüş ve deneyi sabır ve kararlılık içinde defalarca tekrarlamıştır. Doğru mu, Yanlış mı?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Michelson ve Morley, deney sonuçlarının beklentilerinin dışında olduğunu görmüş ve deneyi sabır ve kararlılık içinde defalarca tekrarlamıştır. Doğru mu, Yanlış mı?

Soru: Michelson ve Morley, deney sonuçlarının beklentilerinin dışında olduğunu görmüş ve deneyi sabır ve kararlılık içinde defalarca tekrarlamıştır. Doğru mu, Yanlış mı?

  • Cevap: Doğru.

12. Sınıf Fizik Ders Kitabı MEB Yayınları Sayfa 222 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.