Metni edebî bir söyleyişle tekrar kaleme alacak olsaydınız metnin anlatımında neleri değiştirmeniz gerekirdi? ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Metni edebî bir söyleyişle tekrar kaleme alacak olsaydınız metnin anlatımında neleri değiştirmeniz gerekirdi? 

c) Metni edebî bir söyleyişle tekrar kaleme alacak olsaydınız metnin anlatımında neleri değiştirmeniz gerekirdi?

  • Cevap: Bu sorunun cevabı öğrenciye bırakılmıştır ve yoruma açıktır. Muhtemel cevaplardan biri şöyledir: Metni edebî amaçla tekrar kaleme alacak olsaydım anlatımında tasvirlere, benzetmelere, öznel ifadelere ve karşılıklı konuşmalara çokça yer verirdim.

10. Sınıf Meb Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı Beceri Temelli Etkinlik Kitabı Sayfa 540 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.