Metindeki olayların geçtiği yerler gerçekte var olabilecek yerler midir?
Metindeki olayların geçtiği yerler gerçekte var olabilecek yerler midir? ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz. Metindeki olayların geçtiği yerler gerçekte var olabilecek yerler midir? b) Metindeki olayların geçtiği yerler gerçekte var olabilecek y
Metindeki olayların geçtiği yerler gerçekte var olabilecek yerler midir? ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Metindeki olayların geçtiği yerler gerçekte var olabilecek yerler midir?
b) Metindeki olayların geçtiği yerler gerçekte var olabilecek yerler midir?
- Cevap: Günümüzde isimleri değişmiş olmalarına rağmen çoğu yer bugün de var olan yerlerdir. Kaz Oynı, günümüzde Kazvin şehri olarak adlandırılmaktadır.
10. Sınıf Meb Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı Beceri Temelli Etkinlik Kitabı Sayfa 270 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok