Metinde geçen, yaratmanın zevkinin en büyük ödül olduğu yargısına katılıyor musunuz? Siz kaybettiğiniz bir yarışma için bu sözle teselli bulur musunuz? Açıklayınız.
“Metinde geçen, yaratmanın zevkinin en büyük ödül olduğu yargısına katılıyor musunuz? Siz kaybettiğiniz bir yarışma için bu sözle teselli bulur musunuz? Açıklayınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Metinde geçen, yaratmanın zevkinin en büyük ödül olduğu yargısına katılıyor musunuz? Siz kaybettiğiniz bir yarışma için bu sözle teselli bulur musunuz? Açıklayınız.
2. Metinde geçen, yaratmanın zevkinin en büyük ödül olduğu yargısına katılıyor musunuz? Siz kaybettiğiniz bir yarışma için bu sözle teselli bulur musunuz? Açıklayınız.
- Cevap: Olası cevaplar: Katılıyorum. Amaç üretmenin zevkini yaşamaktır. Ben yarışmayı kaybetsem de eseri ortaya çıkarmış olmam ve üretim sürecinde edindiğim tecrübe benim için teselli edicidir hatta gerçek ödüldür. Katılmıyorum. Eserin üretim sürecinde ödül kazanma arzusu beni güdüler. Bu amaç için gayret ediyorsam bunun dışındaki süreç mutluluk verse de benim için esas ödül olamaz.
“12. Sınıf Meb Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı Beceri Temelli Etkinlik Kitabı Sayfa 390 Cevabı” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok