Kaynak Ğ ve Kaynak H'den hareketle XVIII. yüzyılda Osmanlı toplumunun Batı'daki eğlence kültüründen nasıl etkilenmiş olabileceğine dair çıkarımlarda bulununuz.
“Kaynak Ğ ve Kaynak H'den hareketle XVIII. yüzyılda Osmanlı toplumunun Batı'daki eğlence kültüründen nasıl etkilenmiş olabileceğine dair çıkarımlarda bulununuz.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Kaynak Ğ ve Kaynak H'den hareketle XVIII. yüzyılda Osmanlı toplumunun Batı'daki eğlence kültüründen nasıl etkilenmiş olabileceğine dair çıkarımlarda bulununuz.
Soru: Kaynak Ğ ve Kaynak H'den hareketle XVIII. yüzyılda Osmanlı toplumunun Batı'daki eğlence kültüründen nasıl etkilenmiş olabileceğine dair çıkarımlarda bulununuz.
- Cevap: Osmanlı toplumunda Batı’daki saray eğlenceleri, gösteriler ve havai fişek gibi etkinlikler örnek alınmış olabilir. Böylece Lale Devri’nde şenlik ve gösteri kültürü daha yaygın ve görkemli hâle gelmiştir.
“11. Sınıf Meb Yayınları Tarih Ders Kitabı Cevapları Sayfa 46” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!