“Katı-katı heterojen karışımların bileşenlerine ayrılması için, niceliklerinden hangilerinin farklı olmasından yararlanılabilir?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Katı-katı heterojen karışımların bileşenlerine ayrılması için, niceliklerinden hangilerinin farklı olmasından yararlanılabilir?

Soru:


Katı-katı heterojen karışımların bileşenlerine ayrılması için, I. Yoğunluk II. Tanecik büyüklüğü III. Çözünürlük IV. Kaynama sıcaklığı
niceliklerinden hangilerinin farklı olmasından yararlanılabilir? A) Yalnız I B) Yalnız IV C) I ve III D) II ve IV E) I, II ve III
  • Cevap: E

10. Sınıf Kimya Ders Kitabı MEB Yayınları Sayfa 127 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.