“Kâğıt bardağı kullanarak dosya kâğıdına üç tane çember çiziniz. Çemberlerinizi yandaki kesir modeline uygun şekilde bir kesir modeline dönüştürünüz.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Kâğıt bardağı kullanarak dosya kâğıdına üç tane çember çiziniz. Çemberlerinizi yandaki kesir modeline uygun şekilde bir kesir modeline dönüştürünüz.

Soru: Kâğıt bardağı kullanarak dosya kâğıdına üç tane çember çiziniz. Çemberlerinizi yandaki kesir modeline uygun şekilde bir kesir modeline dönüştürünüz.

  • Cevap:

4. Sınıf Fersa Yayınları Matematik Ders Kitabı Sayfa 130 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.