Isınan maddelerin hâl değiştirmesine yönelik deney tasarlamak isteyen bir öğrenci aşağıdakilerden hangisini kullanamaz?
Bu sayfa 2023-2024 eğitim-öğretim yılı içeriğidir.
Kitabın güncel basımı kontrol ediliyor…
“Isınan maddelerin hâl değiştirmesine yönelik deney tasarlamak isteyen bir öğrenci aşağıdakilerden hangisini kullanamaz?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Isınan maddelerin hâl değiştirmesine yönelik deney tasarlamak isteyen bir öğrenci aşağıdakilerden hangisini kullanamaz?
Soru: Isınan maddelerin hâl değiştirmesine yönelik deney tasarlamak isteyen bir öğrenci aşağıdakilerden hangisini kullanamaz?
A) Eline döktüğü kolonyanın bir süre sonra buharlaşmasınıB) Güneşte bırakılan sakızın sıvılaşmasınıC) Meyve suyuna eklediği buzların zamanla sıvılaşmasınıD) Eriyen çikolata paketini buzdolabında eski hâline gelmesini
- Cevap: D
“4. Sınıf Fen Bilimleri Ders Kitabı MEB Yayınları Sayfa 137 Cevapları” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok