Işık kaynağı ile buruşturulmuş folyo arasına tarak engeli yerleştirelim.
“Işık kaynağı ile buruşturulmuş folyo arasına tarak engeli yerleştirelim.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Işık kaynağı ile buruşturulmuş folyo arasına tarak engeli yerleştirelim.
Soru: Işık kaynağı ile buruşturulmuş folyo arasına tarak engeli yerleştirelim.
- Cevap:
Soru: Her iki durumda gözlemlerimiz sonucunda elde ettiğimiz verileri aşağıdaki alanlara kaydedelim.
- Cevap:
DeğerlendirmeSoru: Yüzeylerin özellikleri ile ışığın izlediği yol arasındaki ilişkiye yönelik çıkarımlarımız nelerdir?
- Cevap: Düzgün yüzeyler ışığı düzenli yansıtır, pürüzlü yüzeyler ışığı dağınık yansıtır. Bu nedenle ışığın izlediği yol yüzeyin yapısına bağlıdır.
“6. Sınıf Meb Yayınları Fen Bilimleri Ders Kitabı (1. Kitap) Sayfa 138” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok