İki düzgün dört yüzlünün alt yüzeyine gelen sayıların toplamının 4 olma olayının deneysel olasılık değerini 50,100, 500 ve 1000 tekrardaki sıklıklara göre bulunuz.
“İki düzgün dört yüzlünün alt yüzeyine gelen sayıların toplamının 4 olma olayının deneysel olasılık değerini 50,100, 500 ve 1000 tekrardaki sıklıklara göre bulunuz.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz. İki düzgün dört yüzlünün alt yüzeyine gelen
“İki düzgün dört yüzlünün alt yüzeyine gelen sayıların toplamının 4 olma olayının deneysel olasılık değerini 50,100, 500 ve 1000 tekrardaki sıklıklara göre bulunuz.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
İki düzgün dört yüzlünün alt yüzeyine gelen sayıların toplamının 4 olma olayının deneysel olasılık değerini 50,100, 500 ve 1000 tekrardaki sıklıklara göre bulunuz.
Soru: İki düzgün dört yüzlünün alt yüzeyine gelen sayıların toplamının 4 olma olayının deneysel olasılık değerini 50,100, 500 ve 1000 tekrardaki sıklıklara göre bulunuz.- Cevap:
“9. Sınıf Meb Yayınları (2. Kitap) Matematik Ders Kitabı Sayfa 212” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok