Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans ayağı dün gerçekleştirildi. Sınav girecek olan adaylar mağdur oldu.

Hatay'da KPSS' ye Girecekler Mağdur Oldu

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Hatay' da sınava girecek olan adaylar için sınavın sadece merkezde yapılması büyük soruna yol açtı. Edindiğimiz bilgilere göre Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sadece merkezde yapıldığı için ve Hatay' ın ilçelerinin birbirine uzak olmasından dolayı bir çok aday sınava geç kaldı.

Sınava geç kalan adaylar sınava alınmadı. Geldikleri yerlerin uzak olduğunu belirten ve yerlerin bulunmasında zorluk çekmelerinden dolayı sınava 1 dakika kalan adaylar, kapıdaki görevlilere dertlerini anlatsalar da sınava alınmadılar. Sınavın sadece merkez ilçede yapılması adayların en büyük sorunuydu.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Her İlçede Yapılmalı !

Hatay' da yaşanan olay gibi eminiz bir çok ilde aynı olay ve sıkıntılar yaşandı.Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans gibi önemli bir sınav 2 yılda bir yapılıyor. Ve böyle bir sınava çok uzaklardan girmeye gelen adaylar sınava 1 dakika geç kalınca sınava alınmıyorlar. Kesinlikle yanlış bir karar.