Hacivat’ın “Hastalara şifa, dertlilere deva.” olarak anlattığı şey nedir? Siz Hacivat’ın bu düşüncesine katılıyor musunuz? Açıklayınız.
“Hacivat’ın “Hastalara şifa, dertlilere deva.” olarak anlattığı şey nedir? Siz Hacivat’ın bu düşüncesine katılıyor musunuz? Açıklayınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Hacivat’ın “Hastalara şifa, dertlilere deva.” olarak anlattığı şey nedir? Siz Hacivat’ın bu düşüncesine katılıyor musunuz? Açıklayınız.
Soru: Hacivat’ın “Hastalara şifa, dertlilere deva.” olarak anlattığı şey nedir? Siz Hacivat’ın bu düşüncesine katılıyor musunuz? Açıklayınız.
- Cevap: Limondur. Hacivat’a katılıyorum çünkü limon gerçekten şifalıdır. Hasta olunca nane limon kaynatılır. Şifa olsun diye çorbalara limon sıkılır.
“6. Sınıf MEB Yayınları Türkçe Ders Kitabı Sayfa 187” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok