Habercilikte “Köpek insanı ısırırsa haber olmaz ama insan, köpeği ısırırsa bu haber olur.” şeklinde ilke olarak benimsenmiş bir yaklaşım vardır. Bu sözü sınıfınızda değerlendiriniz.
“Habercilikte “Köpek insanı ısırırsa haber olmaz ama insan, köpeği ısırırsa bu haber olur.” şeklinde ilke olarak benimsenmiş bir yaklaşım vardır. Bu sözü sınıfınızda değerlendiriniz.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Habercilikte “Köpek insanı ısırırsa haber olmaz ama insan, köpeği ısırırsa bu haber olur.” şeklinde ilke olarak benimsenmiş bir yaklaşım vardır. Bu sözü sınıfınızda değerlendiriniz.
Soru: Habercilikte “Köpek insanı ısırırsa haber olmaz ama insan, köpeği ısırırsa bu haber olur.” şeklinde ilke olarak benimsenmiş bir yaklaşım vardır. Bu sözü sınıfınızda değerlendiriniz.
- Cevap: Bu söz, haberciliğin dikkat çekici ve alışılmadık olayları önemsediğini anlatır. Günlük hayatta sıkça yaşanan şeyler haber değeri taşımaz, sıra dışı olaylar insanların ilgisini çeker.
“10. Sınıf Beşgen Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Sayfa 288” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok