“H2SO4(suda) + 2NaOH(suda) —► X + H2O(s) tepkimesinde oluşan X maddesi ile ilgili; yargılarından hangileri doğrudur?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

H2SO4(suda) + 2NaOH(suda) —► X + H2O(s) tepkimesinde oluşan X maddesi ile ilgili; yargılarından hangileri doğrudur?


Soru: H2SO4(suda) + 2NaOH(suda) —► X + H2O(s) tepkimesinde oluşan X maddesi ile ilgili; yargılarından hangileri doğrudur? A) Yalnız I B) Yalnız II C) I ve II D) I ve III E) I, II ve III
  • Cevap: A

10. Sınıf Ata Yayınları Kimya Ders Kitabı Sayfa 167 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.