Gümrü Antlaşması ile Kars, İğdır, Oltu, Sarıkamış, Kulp ve Kağızman Türkiye'ye bırakılmıştır. Doğru mu, Yanlış mı?
Bu sayfa 2021-2022 eğitim-öğretim yılı içeriğidir.
Kitabın güncel basımı kontrol ediliyor…
“Gümrü Antlaşması ile Kars, İğdır, Oltu, Sarıkamış, Kulp ve Kağızman Türkiye'ye bırakılmıştır. Doğru mu, Yanlış mı?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Gümrü Antlaşması ile Kars, İğdır, Oltu, Sarıkamış, Kulp ve Kağızman Türkiye'ye bırakılmıştır. Doğru mu, Yanlış mı?
Soru: Gümrü Antlaşması ile Kars, İğdır, Oltu, Sarıkamış, Kulp ve Kağızman Türkiye'ye bırakılmıştır. Doğru mu, Yanlış mı?
- Cevap:
“8. Sınıf İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Çalışma Kitabı Meb Yayınları Sayfa 83 Cevapları” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok