Görgü Kuralları ve Nezaket Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları (2. Kitap) Sayfa 115
“Görgü Kuralları ve Nezaket Ders Kitabı Cevapları Sayfa 115 Meb Yayınları (2. Kitap)” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Görgü Kuralları ve Nezaket Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları (2. Kitap) Sayfa 115
Soru: Aşağıdaki atasözlerini açıklayarak ilgili bölüme yazınız.
1. ‘’Evvel selam, sonra kelam.’’
- Cevap: İnsanlar arasında iletişimde önce selamlaşmak gerekir. Selam, nezaketin bir göstergesidir ve konuşmaya başlamadan önce bir yakınlık oluşturur.
2. ‘’Bir selam bin hatır yapar.’’
- Cevap: Bir selam, insanlar arasındaki ilişkileri güçlendirir ve karşıdaki kişiye değer verdiğinizi gösterir. Küçük bir selam, büyük bir dostluğun kapısını aralayabilir.
Görgü Kuralları ve Nezaket (2. Kitap) Ders Kitabı Sayfa 115 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok