“Göç İdaresi Başkanlığı’nın Türkiye’de yakalanan düzensiz göçmenleri gösteren grafiğine göre; I. Yakalanan göçmenlerin içinde Avrupa ülkelerinin de vatandaşları bulunmaktadır. II. Suriye ve İran’dan gelen göçmenlerin sayısı Afganistan’dan gelen göçmenlerden fazladır. III. Göçmenler içinde Afrika’dan gelen insanlarda bulunmaktadır. yargılarından hangilerine ulaşılabilir?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Göç İdaresi Başkanlığı’nın Türkiye’de yakalanan düzensiz göçmenleri gösteren grafiğine göre; I. Yakalanan göçmenlerin içinde Avrupa ülkelerinin de vatandaşları bulunmaktadır. II. Suriye ve İran’dan gelen göçmenlerin sayısı Afganistan’dan gelen göçmenlerden fazladır. III. Göçmenler içinde Afrika’dan gelen insanlarda bulunmaktadır. yargılarından hangilerine ulaşılabilir?


Soru: Göç İdaresi Başkanlığı’nın Türkiye’de yakalanan düzensiz göçmenleri gösteren grafiğine göre; I. Yakalanan göçmenlerin içinde Avrupa ülkelerinin de vatandaşları bulunmaktadır. II. Suriye ve İran’dan gelen göçmenlerin sayısı Afganistan’dan gelen göçmenlerden fazladır. III. Göçmenler içinde Afrika’dan gelen insanlarda bulunmaktadır. yargılarından hangilerine ulaşılabilir? A) Yalnız I B) Yalnız III C) I ve II D) II ve III E) I, II ve III
  • Cevap: B

12. Sınıf SDR İpekyolu Yayınları İnkılap Tarihi Ders Kitabı Sayfa 259 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.