“Girişimcilerin, toplumun ilgi ve ihtiyaçlarına göre bir üretim ve pazarlama yaptıklarını düşünüyor musunuz? Açıklayınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Girişimcilerin, toplumun ilgi ve ihtiyaçlarına göre bir üretim ve pazarlama yaptıklarını düşünüyor musunuz? Açıklayınız.

Soru: Girişimcilerin, toplumun ilgi ve ihtiyaçlarına göre bir üretim ve pazarlama yaptıklarını düşünüyor musunuz? Açıklayınız.

  • Cevap: Kesinlikle. Yoksa girdikleri işlerde batarlar. Toplumun o an neye ihtiyacı varsa ya da gelecekte neye ihtiyacı olacaksa o yönde üretim ve pazarlama yamaktadırlar.

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı E Kare Yayınları Sayfa 142 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.