“Futbolcular serbest vuruş kullanırken topa farklı hız ve açılarla vururlar. Sizce topun istenen noktaya atılması için hız ve açının ayarlanması yeterli midir?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Futbolcular serbest vuruş kullanırken topa farklı hız ve açılarla vururlar. Sizce topun istenen noktaya atılması için hız ve açının ayarlanması yeterli midir?

Soru: Futbolcular serbest vuruş kullanırken topa farklı hız ve açılarla vururlar. Sizce topun istenen noktaya atılması için hız ve açının ayarlanması yeterli midir?

  • Cevap: 

11. Sınıf Ata Yayınları Fizik Ders Kitabı Sayfa 85 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.