Filtre takma zorunluluğuyla; I. Doğayı korumak, II. Küresel ısınmayı engellemek, III. Daha fazla üretim yapmak çıkarımlarından hangileri amaçlanmıştır?
“Filtre takma zorunluluğuyla; I. Doğayı korumak, II. Küresel ısınmayı engellemek, III. Daha fazla üretim yapmak çıkarımlarından hangileri amaçlanmıştır?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Filtre takma zorunluluğuyla; I. Doğayı korumak, II. Küresel ısınmayı engellemek, III. Daha fazla üretim yapmak çıkarımlarından hangileri amaçlanmıştır?
Soru: Filtre takma zorunluluğuyla; I. Doğayı korumak, II. Küresel ısınmayı engellemek, III. Daha fazla üretim yapmak çıkarımlarından hangileri amaçlanmıştır?
A) Yalnız I B) I ve II C) I Ive III D) I,II ve III- Cevap: B
“5. Sınıf Fen Bilimleri Ders Kitabı MEB Yayınları Sayfa 195 Cevapları” ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok