“Esmeralda içindeki ışığı azimle jimnastik yaparak keşfetti. Ancak herkes aynı olanaklara sahip olmayabilir. Böyle zorluklar yaşayan biri için alternatif öneriler neler olabilir?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Esmeralda içindeki ışığı azimle jimnastik yaparak keşfetti. Ancak herkes aynı olanaklara sahip olmayabilir. Böyle zorluklar yaşayan biri için alternatif öneriler neler olabilir?

Soru: Esmeralda içindeki ışığı azimle jimnastik yaparak keşfetti. Ancak herkes aynı olanaklara sahip olmayabilir. Böyle zorluklar yaşayan biri için alternatif öneriler neler olabilir?

  • Cevap: Böyle zorluklar yaşayan biri için okullar, okullardaki öğretmenler çok önemlidir bence. Örneğin Atatürk’ün matematik zekâsını keşfeden öğretmeniydi, Cahit Arf’ın da öyle. Okullarda bu şekilde keşfedilebilecek öğrencileri belirlemek ve onları bu alanlara yönlendirmekle ilgili kurullar oluşturulabilir.

6. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Anka Yayınları Sayfa 235 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.