“Eşit karelere bölünmüş ortamda bir düzlem ayna önüne K, L, M ve N noktasal cisimleri yerleştirilmiştir. Buna göre G konumundan aynaya bakan gözlemci aynadan hangi cisimleri görebilir?” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Eşit karelere bölünmüş ortamda bir düzlem ayna önüne K, L, M ve N noktasal cisimleri yerleştirilmiştir. Buna göre G konumundan aynaya bakan gözlemci aynadan hangi cisimleri görebilir?

Soru: Eşit karelere bölünmüş ortamda bir düzlem ayna önüne K, L, M ve N noktasal cisimleri yerleştirilmiştir. Buna göre G konumundan aynaya bakan gözlemci aynadan hangi cisimleri görebilir?

A) Yalnız K
B) Yalnız L
C) K ve L
D) L ve M
E) K, L ve N

  • Cevap: E

10. Sınıf Meb Yayınları Fizik Ders Kitabı Sayfa 263 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.