“Erol Bey öğrencileriyle okulda toplanıp önce yaşlılar bakımevini, ardından müzeyi daha sonra da ilçe belediye binasını ziyaret edip tekrar okula döneceklerdir. Bu gezi için okul servisi ayarlanmıştır. Yukarıdaki krokide okul, bakımevi, müze ve belediye binası görülmektedir. Servis güzergâhındaki yollar numaralandırılmıştır. Servisle 1” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Erol Bey öğrencileriyle okulda toplanıp önce yaşlılar bakımevini, ardından müzeyi daha sonra da ilçe belediye binasını ziyaret edip tekrar okula döneceklerdir. Bu gezi için okul servisi ayarlanmıştır. Yukarıdaki krokide okul, bakımevi, müze ve belediye binası görülmektedir. Servis güzergâhındaki yollar numaralandırılmıştır. Servisle 1

Soru: Erol Bey öğrencileriyle okulda toplanıp önce yaşlılar bakımevini, ardından müzeyi daha sonra da ilçe belediye binasını ziyaret edip tekrar okula döneceklerdir. Bu gezi için okul servisi ayarlanmıştır. Yukarıdaki krokide okul, bakımevi, müze ve belediye binası görülmektedir. Servis güzergâhındaki yollar numaralandırılmıştır. Servisle 1

  • Cevap: 

9. Sınıf Matematik Ders Kitabı Ata Yayınları Sayfa ► 2 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.