“Enginar bitkisinin köküne en dış tabakadan giren Phragmacossia albida'nın kök merkezine ulaşıncaya kadar zarar verdiği doku ve tabakaları sırasıyla yazınız.” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Enginar bitkisinin köküne en dış tabakadan giren Phragmacossia albida'nın kök merkezine ulaşıncaya kadar zarar verdiği doku ve tabakaları sırasıyla yazınız.

Soru: Enginar bitkisinin köküne en dış tabakadan giren Phragmacossia albida'nın kök merkezine ulaşıncaya kadar zarar verdiği doku ve tabakaları sırasıyla yazınız.

  • Cevap: Epidermis, korteks, endodermis, periskl, floem, kambiyum, ksilemdir.

12. Sınıf Biyoloji Ders Kitabı MEB Yayınları Sayfa 142 Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.